Vidovdanska 64, Modriča, 74480 BiH
+387 65 536 138 +387 65 810 354

Političa Kolačića (cookies)

Korištenje kolačića

Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici (www.jand.ba) zbog više razloga. Pomažu nam da Vam pružimo bolje iskustvo dok istražujete našu stranicu, I omogućuju poboljšanje naše stranice. Kolačić (cookie) je mali fajl od slova I brojeva koji pohranjujemo u Vašem browser ili hard disku vašeg računara ako se slažete. Kolačići sadrže informacije koje su prenesene na hard disk vašeg računara.

Analitički/kolačići koji poboljšavaju rad stranice

Omogućavaju nam da prepoznamo I brojimo posjetioce kao I da vidimo kako posjetioci se kreću na našoj stranici kada je koriste. Možete naći više informacija o pojedinačnim kolačićima koje koristimo I njihovoj svrhi u koju ih koristimo u tekstu niže.

(Jand) kolačići

Naša web stranica podešava određene kolačiće koji su neophodni da web stranica fukncioniše korektno. Ovi kolačići a ni jedan od njih ne sadrži lične informacije koje bi mogle otkriti posjetioca, su kako slijede: • .ASPXAUTH – Kolačić koji se koristi ako ste logovani na našu stranicu. • ASP.NET_SessionId – Kolačić koji se koristi da snimi jedinstveni identifikator za vašu sesiju.

Treće strane kolačići

Naša stranica može postaviti treće strane kolačiće, I mi ne kontrolišemo operacije bilo kojeg od njih. Treće strane kolačići koji su moguće podešeni uključuju: • Google Analytics – Mi koristimo Google Analytics da prikupimo podatke o korištenju stranice. Ovi podaci ne uključuju podatke koji mogu lično da identifikuju posjetioca. Možete da pogledate politiku privatnosti googla na sledećem linku: https://www.google.com/policies/privacy/. Možete da odlučite da ne djelite informacije posjete našem sajtu sa googlom instalirajući opt-out browser dodatak na – https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en-GB